Kjøp Luftfilter

Bestill en ny billig Luftfilter online fra eksperter i reservedeler
Delekatalog
Betalingsmåte
Kjøp ny Luftfilter online og betal med PayPal
Legg Motorfiltre for din bil i kundekurven & betal enkelt med MasterCard
Betal for Luftfilter & andre reservedeler med Visa kort
Fullfør kjøpet av dine reservedeleer f, eks. Luftfilter med direkte amex
Luftfilter er defekt? Reparer! Betal for store reservedeler med Klama
Bankoverføring er den mest populære betalingsmetode for kjøp av Luftfilter
Velg et bil til Motorfiltre Filtrere Luftfilter til din Bil
Vær så snill fullføre søket
1
2
3

Luftfilter er tilgjengelig for 110 bilmerker

Mer

Luftfilter fra produsenter:

Luftfilter for din bil

Luftfiltre som brukes i biler, motorsykler, og alle andre. Enten i bensin eller diesel motorer, samlet, oppgaven er rense luften sugd inn, før den kommer forgasser eller sylinder av kjøretøyet. Luftfilteret beskytter motoren fra forurensning av luft sugd inn mens du kjører. Noen ganger er ytelsen og livet til en motor økt gjennom luftfilteret. Bruk av luftfilteret hindrer slitasje av individuelle komponenter av motoren. Inntak luften er renset fra luftfilteret og går deretter inn i forbrenning kammer i motoren.

Montering av luftfilteret

Luftfilteret ligger i et spesielt område i motorrommet. Det består av lamells av finmasket som fange støv partikler fra luften, og dermed hindre koagulering i motoren. I tillegg installeres et syklonfilter i kommersielle kjøretøy. Dette støtter luften filtrere ved han fanger vann og støv fra luften. Syklon filteret er brukt, spesielt i støvete områder, for å øke effektiviteten og levetid luftfilteret.

Kjøp billige luftfiltre

Air condition er neglisjert vanligvis opprettholde hva er feil, minst deretter når symptomer kaldt eller allergi vises stadig etter bruken av klimaanlegg. Du trenger en ny luftfilter til kjøretøyet, så et rimelig alternativ er i forhold til ulike workshop priser for auto deler. Ikke bare at produktene våre er like stor som en vanlig butikk. Vi leder som rekonstruert mekaniker i tillegg til kjente produsenter opprinnelige bildeler. Kopideler er et rimelig alternativ mens ennå ansikt samme kvalitet, fordi vi selger kun høykvalitets auto deler. Ekstremt rask leveringstid tilhører tjeneste for vår online-butikk i tillegg til lave priser og høy kvalitet auto deler.

RABATTERTE PRISER

Kraftig reduserte priser på reservedeler for mange merker

SIKKER FRAKT

Bestill for mer enn 2500 kr og få gratis frakt

Du vil motta de

Innenfor 48 timer etter at betalingen er mottatt

Leveringsmåte

Du vil motta de Du vil motta din bestilling innen få dager