Kjøp Starter

Bestill en ny billig Starter online fra eksperter i reservedeler
Betalingsmåte
Kjøp ny Starter online og betal med PayPal
Legg Starter for din bil i kundekurven & betal enkelt med MasterCard
Betal for Starter & andre reservedeler med Visa kort
Fullfør kjøpet av dine reservedeleer f, eks. Starter med direkte amex
Starter er defekt? Reparer! Betal for store reservedeler med Klama
Bankoverføring er den mest populære betalingsmetode for kjøp av Starter
Velg et bil til Starter Elektrisitet Starter til din Bil
Vær så snill fullføre søket
1
2
3

Starter er tilgjengelig for 110 bilmerker

Mer

Starter fra produsenter:

Starter for din bil

Starteren er en såkalt hjelpeenhet, som er nødvendig for å starte en forbrenningsmotor. Starteren fins i fire forskjellige versjoner i biler, installert avhengig av forskyvning og drivstoff nødvendig for stasjonen.

Skjær skruen stasjonstarter

Nesten utelukkende såkalte push skruer stasjonstarter er installert i biler. Det består av en igangsettere pinne som kan flyttes kontinuerlig kastet starterakselen. Starteren er vanligvis til en DC motor, sjelden til en siste motor. Til tross for at den endelige motoren kan overvinne å bryte ut kraften av bilens motor på grunn av sin maksimalt dreiemoment på start.

Ekstra tilførsel av bilen er påvirket av energi kravene til starteren. Det gjelder såkalte starter kurven. Sammenlignet med andre elektriske motorer, er det ingen stator viklinger, men en permanente magneter på starteren. Magneten er limt eller tilknyttet i parentes på kapslingen på starteren. Fordelen av skjær bolter stasjonen Starter er at disse startende er mye mindre og billigere produksjon.

For biler med stor forskyvning svinghjulet Starter installert, brukes mens for biler med dieselmotor trykkluft starter. Hybridbiler er lansert igjen med veivakselen start generatoren.

Hvordan fungerer push-skruene stasjonstarter?

Når du starter bilen, er tenningen på terminalen kommandoen at motoren skal startet femti. Ankeret direkte til svinghjulet i motoren på bilen flyttes ved å stramme den magnetiske bryter bolt-on. De to viktigste kontaktene er lukket, forårsaker starteren blir energi og begynner å rotere. Motoren starter å snu, dette er tilfelle med innrykkede starteren, starter på grunn av friløp lagres før høye hastigheter.

Kjøpe billig Starter - kvalitet til konkurransedyktige priser

Du trenger en ny forrett for kjøretøyet, og omfanget av vår nettbutikk vil være interessert i deg. Med oss, du får en opprinnelige starteren av produsenten av bilen som rekonstruert versjoner i form av kopideler. Uansett hvilken versjon du velger, høy kvalitet til konkurransedyktige priser er alltid en selvfølge for oss.

RABATTERTE PRISER

Kraftig reduserte priser på reservedeler for mange merker

SIKKER FRAKT

Bestill for mer enn 2500 kr og få gratis frakt

Du vil motta de

Innenfor 48 timer etter at betalingen er mottatt

Leveringsmåte

Du vil motta de Du vil motta din bestilling innen få dager